Diensten

Stucwerk

Bent u architect, aannemer, eigenaar of bewoner en bent u op zoek naar een professionele uitstraling van uw woning of project? Neem dan telefonisch contact op met Bart van den Broek Schilderwerken en maak direct een afspraak met onze specialist. Wij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden van onze diensten in het gebied van stukadoors werkzaamheden en het aanbrengen van beton ciré. Daarbij bieden wij u ook graag het totaal plaatje aan. Dit kan zowel zijn om uw wanden en plafonds te laten stukadoren en af te werken met het spuiten van latex.

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons telefonisch te benaderen. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier op deze website. De prijs van het te leveren werk wordt niet alleen bepaald door het aantal vierkante meters maar van meer factoren zoals: het te gebruiken materiaal, de ondergrond, de laagdikte, de voorbehandeling enzovoort.

Doordat elke muur of plafond een andere bewerking nodig heeft zult u begrijpen dat een prijs via telefoon of email moeilijk vast te stellen is. Daarom zullen wij voor iedere offerte die we uitbrengen een afspraak moeten maken om het werk te inventariseren