Diensten

Schilderwerk

Bij Bart van den Broek schilderwerken, kunt u terecht voor zowel het binnen- als het buitenschilderwerk wij verzorgen al uw schilderwerk in de regio Helmond. Zo zorgen wij ervoor dat de binnenmuren en buitenmuren van uw woning of bedrijfspand uitstekend worden afgewerkt. Wij beschikken over de beste materialen, waardoor wij in staat zijn om door middel van ons schilderwerk, uw inrichting volledig tot zijn recht te laten komen. Door het gebruik van de juiste kleuren en hoogwaardige verfproducten, laten wij de binnenmuren en buitenmuren volledig aansluiten bij de uitstraling van het pand.

Binnenschilderwerk

Het schilderwerk binnen slijt wellicht minder snel dan buiten maar stof, verkleuringen en beschadigingen door gebruik, zorgen voor een verouderde indruk. Een mooier en goed onderhouden huis geeft iedereen een goed en fijner gevoel. Ook kan je uitgekeken zijn op de kleur en wil je mee met de nieuwe woon en kleurtrends op het gebied van schilderwerk. Onze vakkundige schilders zorgen er weer voor dat uw kozijnen en binnendeuren weer een strakke maar vooral een mooie uitstraling krijgen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van binnenschilderwerk? Neem dan contact met ons op via 040 – 240 50 50 of het contactformulier.

Buitenschilderwerk

Mooi en goed buiten schilderwerk draagt positief bij aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand het belangrijkste is dat het een beschermende functie heeft. Wij adviseren uw buitenschilderwerk om de vijf jaar te laten uitvoeren. Door alles netjes en op tijd bij te houden voorkomt u kleine krimp scheurtjes, aangetast hout of het begin van loszittende verflagen wacht niet te lang tot dat er houtrot ontstaat en de kosten alleen maar hoger zullen worden. Buitenschilderwerk is niet alleen voor het oog maar ook echt noodzakelijk voor het onderhouden van uw pand. Ook kunt u bij ons terecht voor eventuele onderhouds-contracten of een meerjarenplan. Onze vak schilders staan klaar om uw woning te voorzien van een frisse en nieuwe uitstraling.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van buitenschilderwerk? Neem dan contact met ons op via 040 – 240 50 50 of het contactformulier.

Chat openen