Diensten

Schilderwerk

Bij Bart van den Broek schilderwerken, kunt u terecht voor zowel het binnen- als het buitenschilderwerk. Zo zorgen wij ervoor dat de binnenmuren en buitenmuren van uw woning of bedrijfspand uitstekend worden afgewerkt. Wij beschikken over de beste materialen, waardoor wij in staat zijn om door middel van ons schilderwerk, uw inrichting volledig tot zijn recht te laten komen. Door het gebruik van de juiste kleuren en hoogwaardige verfproducten, laten wij de binnenmuren en buitenmuren volledig aansluiten bij de uitstraling van het pand.

Binnenschilderwerk

Een mooier en goed onderhouden huis geeft iedereen een goed gevoel. Niet iedereen heeft zin of tijd om zelf te schilderen na een verhuizing of verbouwing. Bovendien ontbreekt het de meeste mensen aan kennis van materiaalkeuze en kleuradvies. De binnenkant van uw huis laten schilderen door een professioneel schildersbedrijf is in dat geval een verstandige keuze.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van binnenschilderwerk? Neem dan contact met ons op via 06-46606073 of het contactformulier.

Buitenschilderwerk

Wij adviseren uw buitenschilderwerk om de vijf jaar te laten uitvoeren. Door alles netjes en op tijd bij te houden voorkomt u dat er houtrot ontstaat en de kosten alleen maar hoger zullen worden. Buitenschilderwerk is niet alleen voor het oog maar ook echt noodzakelijk voor het onderhouden van uw pand. Ook kunt u bij ons terecht voor eventuele onderhouds-contracten of een meerjarenplan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van buitenschilderwerk? Neem dan contact met ons op via 06-46606073 of het contactformulier.

Sigmulto stucco

Mag het iets meer zijn dan kleur? Dan brengen decoratieve schildertechnieken uitkomst. Grote ruimtes, strakke interieurs, zuivere lijnen: zij vragen niets liever dan een bijzondere toets. Sigmulto Stucco is dan het antwoord van de vakman.

Met Sigmulto Stucco creëert Bart van den Broek schilderwerken in slechts twee bewerkingen prachtige stucco– of marmer effecten. Hij dirigeert het eindresultaat in harmonie met uw persoonlijke smaak. U hebt de keuze uit diverse glansgraden en textuureffecten in 48 kleuren, van lichte pastels tot diepe voltonen. De wijze van aanbrengen bepaalt het effect. Gebruik Sigmulto Stucco voor het decoratief afwerken van wanden in woningen, winkels, kantoren, restaurants en andere representatieve ruimtes.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Sigmulto Stucco? Neem dan contact met ons op via 06-46606073 of het contactformulier.