Mogelijkheden

Latex
Spuiten

Bart van den Broek schilderwerken is gespecialiseerd in het met latex spuiten van wanden en plafonds.

Het latex spuiten van uw wanden en plafonds zorgt voor het strak en snel aanbrengen van latex. Door het spuiten van latex krijgt u een egale strakke laag aangebracht , dus geen aanzetten banen en strepen.

Ook komt er nog eens bij dat het spuiten van latex sneller gaat als het handmatig schilderen van de wanden en plafonds waardoor de prijzen scherper aangeboden kunnen worden (dit hangt wel af van de ondergrond en de indeling van uw woon of bedrijfsruimte).

Deze bungalow gelegen in Son en Breugel hebben we voorzien van twee kleuren latex spuitwerk. Alle wanden en plafonds geschuurd met onze flex schuurmachine deze zorgt er voor dat de oppervlaktes extra glad en strak worden.

Woning in Helmond hebben we voorzien van glad stucwerk aan het plafond waarna we het plafond hebben gespoten. Onze stukadoors hebben de wanden voorzien van spachtelputz op kleur. 

Verzekerd van een strak resultaat

Zeer belangrijk bij deze eind afwerking is de ondergrond. De ondergrond zullen wij ten alle tijden na lopen op oneffenheden en scheuren deze worden door ons gerepareerd. Openstaande naden langs wanden, plafonds, kozijnen en plinten zullen wij altijd af kitten om zo strak mogelijk resultaat te krijgen.

Verschillende ondergronden

Wij spuiten altijd twee lagen latex en werken alleen met A-kwaliteit producten van Sigma coatings, Veveo, Glidden en Boonstoppel. Hierdoor is ten alle tijden kwaliteit gegarandeerd! Wij streven er naar dat onze klanten trots zijn op het door ons geleverde werk. 

Welke ondergronden kunnen wij latex spuiten:

– Pleisterwerk
– Schuurwerk
– Beton
– Gipslaten
– Spack
– Spachtelputz
– Hout

Chat openen