Mogelijkheden

Lak
Spuiten

Wist u dat u het houtwerk in uw woning, kantoor of bedrijfspand kunt laten lakspuiten? Het spuiten van uw deuren, kozijnen, plinten, trappen, lambriseringen,etc. staat garant voor een strak en streeploos eindresultaat.

Wij spuiten met hoogwaardige verf die leverbaar is in elke gewenste kleur en glans. Bovendien spuiten wij met watergedragen lak. Dit is beter voor het milieu en vergeeld niet ten opzichte van synthetische lakken.

Hoe werkt lak spuiten?

Lakspuiten, ook wel verfspuiten genoemd, wordt tegenwoordig veel toegepast in bestaande woningen en in nieuwbouw woningen. In plaats van het traditioneel schilderen met de kwast en de roller, wordt een hoogwaardige lakspuit machine gebruikt.

Het aanbrengen van lak door te spuiten geeft een betere dekking en een egalere laklaag. Het spuitwerk gaat snel en efficiënt. Om u een voorbeeld te geven: een compleet lege woning is vaak in één dag te voorzien van een primer- en afwerklaag.

B&W Spuitwerken plakt alles vakkundig af, waardoor u een superstrak resultaat krijgt, alleen waar u resultaat wilt zien. U kunt bij B&W Spuitwerken terecht voor verschillende soorten spuitwerk. We werken met de beste materialen en apparatuur om het optimale resultaat te behalen.

Neem vrijblijvend contact op en vertel ons uw wensen.

Chat openen