Diensten

Houtrot reparatie

Heeft u last van houtrot? Bart van den Broek schilderwerken heeft meer dan 5 jaar ervaring in houtrot-reparatie. In het beginstadium van houtrot kunnen de aangetaste delen door ons relatief simpel worden verwijderd. Daarna wordt het hout weer opgevuld. Dit kan alleen als de houtrot nog niet te vergevorderd is. Wanneer er sprake is voor door gewoekerd houtrot zullen wij voor het herstel de verschillende mogelijkheden voor houtrot reparatie met u doorspreken

Aantasting van houten onderdelen door houtrot is een veel voorkomend probleem bij gebouwen.  
Schimmel, hoge luchtvochtigheid, lekkage of slecht tot geen onderhoud zijn meestal de boosdoeners voor het ontstaan van houtrot. Houtrot repareren of vervangen moet zo tijdig mogelijk gebeuren om erger te voorkomen. 
Nog belangrijker is om het schilderwerk van de houten onderdelen zoals kozijnen, steunbalken, schuifpuien of deuren goed te onderhouden.

Als het houtrot repareren wel vroegtijdig en vakkundig wordt uitgevoerd, dan kan dat kostenbesparend werken. 
Bart van den Broek schilderwerken voert al jaren als een van hun specialisme houtrot reparaties uit met de beste middelen die daarvoor ontwikkeld zijn. 

En na het houtrot repareren of geheel of gedeeltelijk vervangen van de slechte delen wordt het geheel weer netjes geschilderd opgeleverd.

Chat openen