Diensten

Gevels Sausen

De gevel van uw woning krijgt veel te verduren. De ergste vrieskou, stormachtig weer met harde regen of juist temperaturen van 30 graden met volle zon, In ruil hiervoor vraagt uw gevel slechts één ding: goed onderhoud. 

Voordat er begonnen kan worden met het schilderen van de buitenmuren moet deze natuurlijk goed schoongemaakt zijn. Op gevels verwijderen we alle mossen en andere aanslag. Wanneer we dit niet doen is het onmogelijk om een goede verflaag aan te brengen dit is ten alle tijden nodig voor een goede hechting van de verf. Door de gevel een metamorfose te geven krijgt het pand in alle opzichten een meerwaarde.

Door het aanbrengen van de juiste verflaag is uw gevel bestand tegen alle soorten weersomstandigheden en werkt het bovendien isolerend. U verkleint hiermee het risico op vervelende vochtproblemen en de levensduur van uw gevel wordt verlengd. De buitenmuur schilderen is belangrijk voor een goede uitstraling van uw woning, maar nog belangrijker is de beschermende functie.

Verf voor uw gevel is in systeem waterafstotend, goed waterdamp doorlatend, alkali bestendig, vuil afstotend en duurzaam elastisch. Wij werken met een aantal merken zoals, Einza garant, Keim en Sigma. De prijzen in dit schilderwerk variëren heel erg verschillend dit hangt af van uw ondergrond en uw wensen. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit, dit door de juiste materialen die wij gebruiken,  onze werkwijze en onze ruime werkervaring.

Graag een offerte ontvangen?
Neem dan gerust contact met ons op dit kan zowel telefonisch (040 – 240 50 50) of via het contact formulier.

Chat openen