Vele mogelijkheden

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan werkzaamheden. Bekijk onderstaand overzicht om te bekijken of wij bij uw klus passen.

Voor meer informatie of een offerte bel 06 – 46 60 60 73 of het contactformulier.

binnenschilderwerk

Een mooier en goed onderhouden huis geeft iedereen een goed gevoel. De binnenkant van uw huis laten schilderen door een professioneel schildersbedrijf is in dat geval een verstandige keuze.

latex spuiten schilderwerk

Het latex spuiten van uw wanden en plafonds zorgt voor het strak en snel aanbrengen van latex. Door het spuiten van latex krijgt u een egale dikke laag aangebracht , dus geen aanzetten banen en strepen.

glaszetten

Wij hebben een glasheldere kijk op beglazing voor nieuwbouw, renovatie en reparatie, zowel voor het interieur als voor het exterieur. De keuze van het glas is bepalend voor de functie.

stukadoor

Bent u architect, aannemer, eigenaar of bewoner en bent u op zoek naar een professionele uitstraling van uw woning of project?

buitenschilderwerk

Wij adviseren uw buitenschilderwerk om de vijf jaar te laten uitvoeren. Door alles netjes en op tijd bij te houden voorkomt u dat er houtrot ontstaat en de kosten alleen maar hoger zullen worden.

sigmulto stucco

Mag het iets meer zijn dan kleur? Dan brengen decoratieve schildertechnieken uitkomst. Grote ruimtes, strakke interieurs, zuivere lijnen: zij vragen niets liever dan een bijzondere toets. Sigmulto Stucco is dan het antwoord van de vakman.

Door het aanbrengen van de juiste verflaag is uw gevel bestand tegen alle soorten weersomstandigheden en werkt het bovendien isolerend.

behangen

Glasweefsel behang is de ideale behang voor uw wanden. Glasvliesbehang is een sterk alternatief voor stucwerk. Glasvlies is scheur overbruggend.

houtrot reparatie

In het beginstadium van houtrot kunnen de aangetaste delen door ons relatief simpel worden verwijderd. Daarna wordt het hout weer opgevuld.