Bart van den broek schilderwerken

Advies en Werkwijze

Bart van den Broek schilderwerken is al vele jaren een begrip in Helmond en in de wijde omgeving. Wij staan garant voor kwaliteit schilderwerk en service waarbij we gebruik maken van de beste materialen en waar duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Onze enthousiaste werknemers combineren hun vakmanschap met een klantvriendelijke instelling. Bij ons kunt u rekenen op uitstekend vakmanschap.
We maken weloverwogen keuzes met betrekking tot onze werkwijze, het gebruik van de juiste materialen, de technieken die we hanteren en uiteraard de voorbereiding top de uit te voeren werkzaamheden.

Dit doen we om onze hoge kwaliteitsnormen waar te kunnen maken. De zorgvuldigheid in het uitvoeren van onze opdrachten is duidelijk te zien in onze volledige werkwijze.

Deskundig advies

Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor het schilderwerk of het onderhouden van uw pand of woning. Hierbij nemen we uiteraard de huidige staat van het schilderwerk door en overleggen we welke wensen u heeft ten aanzien van het schilderwerk. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Wij bespreken ook graag de mogelijkheden door voor eventueel een onderhoudscontract af te sluiten om uw woonhuis of bedrijfspand in onderhoud te nemen om het in de juiste conditie te behouden.

Professionele verf van de beste kwaliteit

Chat openen